Over mij

Hallo!

Leuk dat je hier bent, een klein hoekje op het wereld-wijde-web. Het zou mooi zijn om samen iets te drinken, maar dat gaat nu eenmaal niet zo gemakkelijk. Schenk nu vooral zelf een kop van je favoriete drinken in en lees maar lekker weg. Dan zal ik zorgen dat er wekelijks wat nieuws te vinden is. Mensen uit meer dan zeventig landen zijn vroeg of langs eens aangewaaid, maar zoals je ziet ben jij in de Nederlandse hoek belandt. Welkom!

2018-04-22_17-37-39

Je krijgt hier een kijkje achter de schermen over hoe we leven als gezin en zoveel mogelijk lokaal eten van de markt. Ik schrijf over dingen die we meemaken voor ons werk met onze Romavrienden. We bezoeken hier heel regelmatig de jongste Romakerk van dit gebied. Ik schrijf ook over schrijven, en zie mezelf als een amateur schrijfster. (amore = love for- 😉 want ik hou van schrijven.  Om het met Jacqueline van der Waals te zeggen: “Schrijven moest ik als ik schreef.” En dat is nogal eens.

Wat kun je verwachten? Wekelijks schrijf ik een nieuwe blogpost over één van deze onderwerpen. Niet meer en niet minder.

En hier twee redenen waarom ik ooit ben begonnen met bloggen:

1. Ik vind het heel leuk om met jou in contact te blijven. (of te komen) dus reageer gerust en laat een commentaar achter. Zo hoor ik van jou terug.

2. Het schrijven helpt me om bewuster te leven. En er zijn zoveel verhalen te vertellen!

Er is al een trouwe lezersgroep en ik voeg jou graag toe, hier kun je je e-mail adres achterlaten en zo krijg je automatisch wekelijks een nieuwe blogpost binnen.


Laten we e-mail vrienden zijn, dat lijkt me leuk en ik hoop dat jij dat ook leuk vind. 

Geniet ervan en welkom aan boord! Ik hoop van je te horen.

gezinsfoto2017okt

Een hartelijke groet, Janneke

Sign up here.

 

 

Advertentie