In Nederland!


Image result for Pictures the Netherlands bikes

Van 25 maart tot 15 april zijn we in Nederland. Dankbaar zijn we dat we afgelopen zaterdag veilig aankwamen, na een mooie voorspoedige reis.

We willen je graag ontmoeten en horen hoe het met jou/u gaat. We hebben een gezellig vol programma. Deze activiteiten staan onder andere op de planning:

Vrijdag 31 maart: Inloopkoffie bij de Fazaant. Brouwersgracht 1, 3901 TK, Veenendaal. Van 2 tot 4 zit ik daar met Petra de Bruyn die al tien jaar in ons achterbancomite zit. (Ja, in 2007 werden we voor het eerst uitgezonden!) Schuif aan als je zin hebt en neem gerust iemand mee. Graag wil ik ook wel eens horen hoe het met u/jou gaat. En luister anders nog naar de verhalen – die je niet op mijn blog leest-.

Zaterdag 8 april is er een gemeente zendings middag in Randwijk. Ook daar ben je/bent u  van harte welkom! Er zal soep gemaakt worden, met een traditionele driepoot en met een recept uit de regionen waar we nu wonen. Er zijn wat kraampjes, wat producten uit Kroatië en er is weer een -Home made tafel- met allerhande zelfgemaakte produkten. Breng ook gerust je boeken of je dingen mee die je nog een tweede leven wilt geven. Of stuur een mailtje en dan kijken we of we het op de juiste plek kunnen krijgen. Om vier uur hopen Jelle en ik  een presentatie te geven over ons werk onder de Roma in Osijek, Kroatië.

De reden dat we in Nederland zijn, is dat Jelle naar een conferentie gaat. (28 maart- 7 april) Van hem zul je verder dus niet al te veel zien deze weken. Je kunt me via e-mail altijd bereiken of via dit blog reageren als je ons nog wilt zien. Graag willen we contact met u/je onderhouden. Dus we hopen velen van u/jullie te zien!

Hartelijke groet,

Jelle, Janneke, Marijke, Judith, Femke en Laurens.

Hoe kan ik je helpen?

Wat er op tafel ligt

Advertentie

Een gedachte over “In Nederland!

  1. Hallo Janneke,
    Je blog gelijk maar even opgezocht! Leuk je weer gezien en gesproken te hebben,gister! Geniet van de tijd in Nederland,samen met jullie gezin!

    Groetjes ,Janne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s