Verrassing!

Op het moment dat ik deze post het wereld wijde web op slinger, is het een week geleden dat onze woonkamerdeur openvloog en er als verrassing drie vriendinnen uit Nederland op bezoek kwamen voor mijn veertigste verjaardag!

4meiden

Ik lag -al niet helemaal vol energie- op de bank en Jelle zat naast me. We dronken samen koffie en hij had beloofd dat we het hele weekend nog mijn verjaardag zouden vieren. Het was na vieren en een prachtige dag. Ik was in lichte mopperstemming over de onzekerheid waarin ik verkeerde en of een middag op de bank hangen nu de leukste manier was om een verjaardag te vieren. Maar ik moest geduld hebben en vertrouwen in hem hebben.

Jelle zat in het complot en zwijgen is voor hem een uiterst natuurlijke bezigheid.

Het zou leuk worden. Punt uit.

IMG-20170308-WA0007

En het werd leuk! Wat een verrassing! Drie vriendinnen met baby Rosalie, die aan komen waaien! Dat klinkt alsof Osijek om de hoek is. Maar dat is het niet helemaal. Ze hebben elf uur gereisd. Petra kwam zelfs net terug van vakantie uit Duitsland, werd op Eindhoven airport afgedropt en Mieneke en Martha waren in de vroege ochtenduren vertrokken. Hun mannen namen de zorg voor de kinderen over. Ook daarvoor nog dank, mannen.

IMG-20170308-WA0018

IMG-20170307-WA0009

Het was heel gezellig om samen wat tijd door te brengen. Rosalie baden in het badje wat nog uit de erfenis van mijn opa en oma Karels komt. Even naar de markt om lasagne te maken. Even sfeer proeven. Gewoon bij praten. Een stukje stad verkennen en samen de gekregen wijn soldaat maken. Verder regende het veel en Petra en ik zijn naar Darda kerk geweest. Ook al krijg je altijd maar een deel mee van wat er gebeurd. Daar gebeurde ondertussen van alles waar Melody een post over schreef.  En zo was het een leuk, vol weekend.

IMG_0110 (1)

Twee van de drie vriendinnen zijn haakfanaten, dus zij hebben ook de anderen aangestoken. Het was heel goed om elkaar te zien en ook te bespreken -wat er zoal op tafel ligt- en ons bezig houdt.

De volgende dag was het al weer vroeg inpakken. Voor hen een dag terugreizen. Voor ons begon het gewone maandagmorgen leven, met school, kindergarten, en werken op kantoor.

Het is speciaal. Samen vieren we heel wat jaren doorgewinterde vriendschappen!

Hartelijk dank dat jullie de moeite namen! Ik hou van jullie! En dat is niet heel moeilijk. Jullie bezoek was echt de kers op de taart! Dank je wel!

IMG-20170308-WA0015

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s