Delen

Deze kleden en warme dekens zijn gemaakt door mijn moeders handwerk groep. Elke week komen ze bij elkaar en werken wat af onder haar voorlezende stem. Het was fantastisch om te zien hoe de dekens, kleden en omslagdoeken een plekje kregen en gebruikt worden.

img_0048

 

 

img_0047

 

img_0081

img_0049

 

 

IMG_0050.JPG

Wat een uren haken en bolletjes haakwol zitten er in. Dit zijn twee heerlijke, zware robuuste dekens geworden. Heel mooi!

Er zijn wel vaker leuke initiatieven geweest. Zo verkochten de kinderen van het kinderkoor in Randwijk in het najaar lekkere slagersworsten. Met de opbrengst ervan hopen we -na de sneeuw- fruitboompjes te poten in de kleine kerktuin. Een vrouw uit de kerk in Canada maakte eens een aantal handgeborduurde boekenleggers die ze verkocht. En niet te vergeten de Home made tafel op onze afscheidszendingsmiddag. Koekjes, boterkoeken, potten jam. Een mooie handgemaakte krans, zelfgemaakte kaarten en wat al niet werd daar gebracht. Het is allemaal zo bemoedigend en creatief!

Heb jij, alleen, of samen met een groep waar je inzit, ook een idee om iets te maken om weg te geven? Is het niet voor hier, dan wel voor de Home made tafel die we weer hopen te houden op onze zendingsmiddag 8 april, 2017 in Randwijk.

(Safe the date!;-)

Hartelijk dank namens de Roma uit Croatië

Advertentie

2 gedachtes over “Delen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s